Dostępność: Bardzo duża ilość
                                Owoce pigwy są cytrynowożółte, o delikatnym bardzo przyjemnym zapachu. 
 Jest doskonałym półproduktem do nalewki.
Masa netto:
Waga całkowita:
Pigwowiec w syropie
Składniki: pigwowiec japoński 55%, cukier, woda.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Po otwarciu przechowywać w lodówce do 7 dni.
Najlepiej spożyć przed końcem: data i nr partii na wieczku.
Produkt pasteryzowany.
Producent: FUNGOPOL Sp.z o.o. Sp.k.
                ul. Chełmowska 17  89-632 Brusy
Wyprodukowano w Polsce.
Wartość odżywcza w 100 g produktu.
| 
 Wartość energetyczna  | 
 646kJ / 152 kcal  | 
| 
 Tłuszcz w tym  | 
 0,23g  | 
| 
 Węglowodany  | 
 37,3 g 33,2 g  | 
| 
 Białko:  | 
 0,2 g  | 
| 
 Sól  | 
 <0,01 g  | 
Masa netto: 200g
Masa netto po odcieku: 110g