Dostępność: Bardzo duża ilość
Owoce pigwy są cytrynowożółte, o delikatnym bardzo przyjemnym zapachu.
Jest doskonałym półproduktem do nalewki.
Masa netto:
Waga całkowita:
Pigwowiec w syropie
Składniki: pigwowiec japoński 55%, cukier, woda.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Po otwarciu przechowywać w lodówce do 7 dni.
Najlepiej spożyć przed końcem: data i nr partii na wieczku.
Produkt pasteryzowany.
Producent: FUNGOPOL Sp.z o.o. Sp.k.
ul. Chełmowska 17 89-632 Brusy
Wyprodukowano w Polsce.
Wartość odżywcza w 100 g produktu.
|
Wartość energetyczna |
646kJ / 152 kcal |
|
Tłuszcz w tym |
0,23g |
|
Węglowodany |
37,3 g 33,2 g |
|
Białko: |
0,2 g |
|
Sól |
<0,01 g |
Masa netto: 200g
Masa netto po odcieku: 110g